10 ting jeg havde glemt alt om……..

Vi fik for 10 måneder siden en lille efternøler…. der er gået 10 år siden vi sidst fik en baby!

Jeg indrømmer at jeg allerede i starten af denne graviditet tænkte “kan jeg overhovedet huske noget om at være gravid? og få en baby igen?”

Her er de 10 ting jeg seriøst havde glemt alt om….. og det handler ikke om søvnmangel- for hvilken mor der har født en baby glemmer efterfølgende, om den altoverskyggende søvnmangel? (LÆS: INGEN MOR)

Men her er de så:

#1 BLESKIFT:Seriøst??– havde glemt alt om at baby (i hvert fald vores) kan lave stort i bleen op til 14 gange i døgnet 😉  Der var dage,  hvor vi tænkte der måtte være noget galt, men som min sundhedsplejerske sagde: ” Det er meget normalt, når du ammer!” Jeg havde ellers fået fortalt, at når man ammede, kunne der gå flere dage uden stort i bleen?  Bonus ved de mange bleskift: Vores Viola vænnede sig hurtigt til at ligge på puslebordet!

#2 EFTERVEER: Efterveer…. AV AV AV, havde glemt alt om de smerter! Eller måske var de værre denne gang? For kloge hoveder har fortalt mig, at de bliver værre for hver graviditet! Om det er sandt aner jeg ikke- men jeg kan skrive under på, at de var slemme her 3. gang…

#3 AMMETØJ: Jeg ammede også denne gang- og havde glemt at (smart) ammetøj er lige så svært at finde, som en p-plads på Vester Voldgade! Godt nok er der sket lidt, på de 10 år der er gået siden min sidste graviditet- men når man tænker på hvor stort et marked det egentligt må være, der fødes trods alt nogle børn om året, så er udvalget stadig forbavsende lille!

#4 PANIK: Jeg havde glædet mig til igen at skulle ud og cruise med barnevognen op og ned af vejen, men havde glemt alt om den panik der opstår når baby pludseligt vågner og vil have mad NU– som i NU!!

#5 SVED:  Samtidig med ovennævnte panik, kommer svedperlerne….. måske det bare er mig, der får svedperler når jeg stresser- men tro mig jeg kan ligne en der lige er kommet et ud af badet og endnu ikke har tørret mit ansigt!

 

 

Og nu vi er ved sved…. hvad sker der lige for, at vågne badet i sved om natten? Godt nok skal det overskydende vand i kroppen ud efter graviditeten, men havde glemt at man vågner om natten pga. sved – og ikke babygråd….

 

#6 BABYLOUNGE: Jeg havde glemt hvor fedt det er at shoppe i centre der har en babylounge 🙂 Det er pludseligt blevet et must, for at jeg gider handle der (altså med baby..)

Hurra for at mit nærmeste og absolutte yndlingscenter, som blandt kendere bare kaldes RC, har valgt at udvide og prioritere endnu en babylounge 😉

#7 PUSLETASKE:  En helt uundværlig Accessories, når man har fået en baby- netop derfor er det mig en gåde, hvor ofte det er lykkedes mig at komme afsted uden pusletasken….. For ikke at tale om alle de gange jeg har efterladt den, de steder vi har været på besøg! RESULTATET af min glemsomhed: Brugt mange penge på at købe bleer og vådservietter- som jeg godt kunne tænke mig de solgte i små rejseudgaver, f.eks. en pakke med 3 bleer og 10 vådservietter….

#8 TÆNDER: Jeg havde (lykkeligt) glemt, hvor ulykkelige de små kan blive ved tandudbrud… Mindes ikke at det er noget, vi tidligere har mærket noget til- men det har vi så denne gang!!! Og det er ikke nødvendigvis overstået i løbet af et par dage, for tænder har det med selv at styre hvornår de kommer og hvor mange de dukker op samtidig…. lidt ligesom skoldkopper 😉

se mine fine hvide bisser

#9 Amning & tænder: Som sagt mindes jeg ikke ret meget om, hvad der skete omkring det tidspunkt hvor vores andre børn fik tænder… mindes heller ikke, at de nu kunne vælge at bruge disse tænder! F.eks. under amning….

#10 Savn: Måske jeg huskede det, men ikke graden af det! Jeg snakker om det afsavn kan man lide, når man har været væk fra baby i 30 min (eller kortere)… Tænk at det er muligt- at man oprigtigt kan komme til at savne den lille efter så kort tid! Når børnene bliver større- bliver man som forældre også bedre til at undvære… men mens man har en lille baby at tage sig af, kan det være oprigtig svært at være væk for længe af gangen ( i hvert fald for mig ;))

Mummy_Manon

 

1 comment / Add your comment below

  1. åååårh hvor er jeg glad for jeg ikke er den eneste der oplevede nr. 5!! Jeg har 2 og det skete efter dem begge 😀 Det er forfærdeligt.

Skriv et svar